Sortida per descobrir l’apicultura ecològica de l’Alt Empordà

  • Informació
  • Ubicació

Sortida per conèixer l'apicultura ecològica de l'Alt Empordà i el projecte que els Abellaires Empordanesos desenvolupen al Parc Natural de Cap de Creus.

Sortida per conèixer l’apicultura ecològica de l’Alt Empordà tot descobrint els ruscos que els Abellaires Empordanesos han distribuït a la Serra de l’Estela, molt a prop del Monestir de Sant Pere de Rodes, al Parc Natural de Cap de Creus.

Aquesta activitat és gratuïta.

Punt de trobada: aparcament que hi ha a pocs metres de l’ermita de Santa Helena, situada al costat del Monestir de Sant Pere de Rodes (Port de la Selva, Alt Empordà). Des d’allà farem una petita excursió fins a la serra de l’Estela on podrem veure els ruscos dels Abellaires Empordanesos i conèixer el seu projecte d’apicultura ecològica. Tot seguit anirem a Garriguella amb cotxe per descobrir, des de la seu dels Abellaires, tot el procés que cal fer per obtenir la mel.

Horari: de 9:30 h a 13:00 h

Inscripció fins el 8 de juny a info@ecoturisme-emporda.cat indicant: nom i any de naixement, correu electrònic, mòbil i població de residència.

 

Compartir: