Descobrint el Besòs. Una mirada fotogràfica del riu més natural

  • Informació
  • Ubicació

Inauguració, de l'exposició Descobrint el Besòs. una mirada fotogràfica del riu més natural. Aquesta exposició recull, en fotografies de gran format, una mostra de la biodiversitat existent al riu Besòs. Es tracta d'una exposició permanent, a l'espai públic i oberta a tothom.

Es tracta d’un impressionant recorregut visual i educatiu per la biodiversitat del Besòs, a partir de 29 fotografies de gran format sobre la fauna, flora i els paisatges de l’ecosistema fluvial.

Aquesta exposició ha estat elaborada amb les imatges cedides de manera altruista pels membres de l’Agrupació Colomenca d’Aficionats a la Fotografia (ACAF) i de l’Agrupació Fotografica de Sant Adrià del Besòs, així com per altres fotògrafs i fotògrafes naturalistes a títol individual.  La mostra ha estat produïda per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, l’Ajuntament de Sant Adrià i el Consorci del Besòs. Els 16 participants són Nieves Carrasco, Tomàs Carrión, Xavier Estany, Neus Fontova, José María García Tapi, Enrique Gómez, Faraoncillo, Jonathan Jiménez, Pedro José Justicia, Xavier Larruy, María Lorenzo, Sergio Mas, Ricard Mocholí, Isabel Nogales, Dionisio Sanz i Araceli Villodres. Les imatges, que sense dubte impressionaran al visitant, demostren la capacitat de recuperació del riu i els valors ecològics que hi aporta. Totes les fotos han estat capturades sense afectar el desenvolupament i el comportament de les espècies fotografiades. La mostra servirà també com a projecte educatiu per als centres d’ensenyament

Compartir: