A continuació us proposem diverses activitats per descobrir la flora dels espais naturals de Catalunya!

Trobareu totes les activitats que hi ha a data d’avui al llistat d’activitats o al mapa d’activitats.

Dissabte 28 de maig

Sortida d’orquídies a Busa

P1020115Coneixerem les orquídies de Busa de la mà del Grup de Natura del Solsonès, i comptarem amb la col·laboració de la Societat Catalana d’Orquídies. De ben segur que aprendreu sobre aquestes precioses flors!

Organitza: Grup de Natura del Solsonès

Dissabte 4 de juny

Molses i falgueres, uns habitants ben discrets 

A Collserola habiten uns éssers vius que sovint passen desapercebuts, potser és perquè no són gaire vistosos ni espectaculars, o potser és perquè no es deixen veure gaire, ja que els agrada viure en llocs ombrívols i ben humits…No obstant, juguen un paper molt important dins l’ecologia del bosc i, a Collserola, en trobem molts d’ells!

Organitza: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola

Orquídies a la Vall d’en Bas

Divendres 3 i dissabte 4 de juny, podeu participar a una xerrada i una sortida per observar orquídies als voltants del naixement del riu Fluvià.
En aquesta sortida guiada coneixerem les orquídies de La Garrotxa i concretament de la Vall d’en Bas.

Organitzen: el Grup Orchis de la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural, conjuntament amb el Centre per a la Sostenibilitat Territorial i amb el suport de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas.

Diumenge 5 de juny

Oliveres mil·lenàries:  respecte, emocions i simbologia de les velles soques. Visita guiada

Us convidem a una visita guiada per conèixer, abraçar i estimar les velles soques de les fargues mil·lenàries de la familia Beltran Ferré. Ens atansarem emotivament als vells arbres amb la lectura de poemes i fragments d’autors que han  après a comunicar-se amb ells i gaudirem d’una posta de sol màgica aixoplugats sota les seves branques per Viure La Terra.

Organitza: Graëllsia

 

Comments are closed.