Les xerrades són un bon moment per aprendre i reflexionar en profunditat.

Trobareu totes les activitats que hi ha a data d’avui al llistat d’activitats o al mapa d’activitats. A continuació us destaquem diverses conferències i xerrades sobre temes naturalístics…

Divendres 27 de maig

Presentació del llibre “Tornar a la Natura”

Com a inauguració de la Setmana de la Natura, farem la presentació del nou llibre de Josep Gordi “Tornar a la Natura“, on posarem sobre la taula la relació dels humans amb la nautralesa a partir d’una conversa per correu-e entre dos amics. Parlarem sobre com connectem amb la natura. La jornada culminarà amb una visita guiada per la Fageda d’en Jordà, en ple cor de la zona volcànica de La Garrotxa, a càrrec de Joan Montserrat.

Població: Santa Pau
Organitza: Setmana de la Natura

Xerrada “Viu la terra”. Apassionats per la natura

programa-SMA-2016-definitiu_Página_04Xerrada a càrrec de Josep Germain, geogràf i membre de l’ICHN.
Població:Solsona
Organitza: Grup de Natura del Solsonès

Dimarts 31 de maig

Quins efectes té sobre la nostra salut el verd urbà?

verd_urbaXerrada a càrrec de Margarita Triguero, investigadora predoctoral del Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL).

Població: Barcelona
Organitza: Aula Ambiental de Les Corts

Divendres 3 de juny

Conferència solidària amb l’Albert Bosch “Tots som natura: de la consciència al compromís

Programa-AlbertBosch-lq-01Us convidem a la xerrada solidària “Tots som natura: de la consciència al compromís”, on l’Albert Bosch, aventurer i emprenedor, ens explicarà com connecta amb la natura durant les seves aventures i la seva evolució en la consciència i compromís amb la sostenibilitat i les iniciatives ambientals.

Població: Barcelona
Organitza: Setmana de la Natura

Dissabte 4 de juny

Xerrada sobre l’ós bru i el Projecte PirosLife

Rovinets-29-04-2014-Caramellita-PS-12-1La protecció de la natura és un dels elements fonamentals de la nostra societat. La defensa de valors com la biodiversitat inclou necessàriament la coexistència amb activitats humanes de llarga tradició com la ramaderia o l’agricultura. El projecte PirosLIFE, en aquest sentit, es posa en marxa per consolidar el futur de l’ós bru als Pirineus en un marc de diàleg i col·laboració amb les persones, entitats i institucions que fan possible el desenvolupament d’aquest territori de muntanya.

Població: Llavorsí
Organitza: Projecte PirosLife. Generaliat de Catalunya.

Tagged with:
 

Comments are closed.